top of page

Noora Kulmala

Ecstatic breath work

Olen työskennellyt liikunnan ja hyvinvoinnin parissa 25 vuotta. Olen valtavan kiinnostunut kaikista niistä aspekteista, jotka meihin ihmisiin vaikuttaa ja olenkin kouluttautunut aiheen tiimoilta laajasti ja kansainvälisesti koko aikuisikäni. 
Olen liikunnan ohjaaja ja sertifioitu Pilates opettaja, liikuntalääketieteen YO ja EMT Trainer (self development and human behaviour program). Lisäksi olen opiskellut perusopinnot ravitsemustieteestä yliopistossa ja käynyt 1,5 vuoden opinnot funktionaalisesta ravitsemustieteestä. Plakkarista löytyy myös perusopinnot Kiinalaisesta lääketieteestä, kolme erilaista energiahoitajakoulutusta, hengityskoulutusta eri kundaliinijoogien ja Tiibetiläisen munkin Swami Dhiren opissa ja itseopiskelua sitäkin enemmän.


Yrittäjänä olen toiminut 20 vuotta ja ennenkuin perustin omaa yritystäni ehdin saada tärkeää työkokemusta uraa uurtavasta terveyden tutkimuslaitoksesta eli UKK-instituutista, jossa työskentelin terveystutkimusten parissa 5 vuotta.

Hengitys on avain energisyyteen ja tunteeseen, että olemme elossa. Tämä hengitys harjoitus todella energisoi ja laittaa energia blokit liikkeelle kehossa. Hengitämme voimakkaasti rytmisesti sisään ja ulos, välillä pidättäen hengitystä, maagisen musiikin soidessa. Sykli sykliltä tila syvenee ja antaudut ihanaan flow tilaan. Saatat kokea syvää rentoutta, hyvin meditatiivisen tilan, vaihtelevia tajunnan tiloja. Kaikki tehdään aina omaa kehoa kunnioittaen ja niin, että se tuntuu hyvältä. Harjoituksessa täytyy olla kuitenkin fyysisesti ja henkisesti terve. Ei raskaana oleville.

Verkkosivut

Facebook

Instagram

Noora_edited.jpg
bottom of page