top of page

Markus Lundström

Energisen Elämän Elementit – MINERAALIT
(eli kivennäis- ja hivenaineet)

Mineraalien puutostilat voivat aiheuttaa oireita koko kehossa esimerkiksi ruuansulatus-, hengitys-, sekä sydän- ja verenkiertoelimistössä, luustossa, hampaissa, kynsissä, lihaksissa, hermostossa, aivoissa, hormonitoiminnassa, hiuksissa ja ihossa.

Mitä mineraalit ovat? Miten ne vaikuttavat elämäämme? Mistä tiedän, mitä mineraaleja minun tulisi saada? Mitkä ovat helpoimmat keinot pitää huolta omasta mineraalien saannistaan? Mikro- ja makrokosmos ja mineraalit? Mineraalien vaikutus optimaaliseen
terveyteen? Miten mineraalipuutokset ilmenee? Vesi ja mineraalit? Miten mittauttaa omat mineraalitasonsa?
Nämä ja paljon muuta Markuksen luennolla, joka järjestetään ensimmäistä kertaa SummerVibes tapahtumassa. Kaikki ja vielä lisää siispä mineraaleista – ja jos jää kysyttävää, niin lopussa pidämme myös aivan oman kysymykset & vastaukset osion. Nähdään SummerVibeseilla!


Markus Lundström on ‘Lifehacker’ – elämän hakkeri, tuotekehittäjä ja yrittäjä, jonka monet saattavat tuntea Suomeen syntyneen terveyden megatrendin yhtenä taustavaikuttajana sekä lukuisten menestyneiden terveystuotteiden, ravintolisien sekä funktionaalisten elintarvikkeiden tuotekehittäjänä. Markuksen kädenjälki on ollut esillä uraa uurtavissa projekteissa, joissa pienistä pöytälaatikkoyrityksistä on lopulta saattanut kasvaa jopa tunnettuja alansa palkittuja ykköstuotteita valmistavia miljoonabrändejä.
Markus toimii nykyisin Biomedin hovituotekehittäjänä ja aikookin raottaa SummerVibeseilla olevalle yleisölle hieman syvemmin terveystuotteiden saloja – sekä opastaa niiden valinnassa ja käytössä, jotta itse kukin saisi parhaan mahdollisen
hyödyn investoinnista omaan hyvinvointiinsa.

Markus Lundström_edited.png
bottom of page