top of page

HYVINVOINTIBASAARI

SummerVibes hyvinvointibasaari palaa entistä suurempana.​

 

Hyvinvointibasaari on SummerVibes -festivaalin sykkivä sydän. Basaarista löydät muotia, kauneutta ja terveyttä alansa parhailta toimijoilta. Tervetuloa!

Haelan / Siru Remes

Autan sinua päästämään irti stressistä, kivusta ja ahdistuksesta lempeillä, kokonaisvaltaisilla energiahoidoilla ja ohjauksella. Saat tasapainoa niin kehoon kuin mieleen, olosi kevenee ja mieli rauhoittuu. 

 

Edulliset näytehoidot Access Bars®-hoidosta, BodyMind Energy Balancing-energiahoidosta sekä energeettisestä jäsenkorjauksesta.

 

20 min/ 25 €

 

Varaa aikasi ennakkoon siru@haelan.fi tai paikan päältä.

 

Siru Remes on Tampereella työskentelevä BodyMind energiahoitaja, Access Bars fasilitaattori ja muutosvalmentaja (LCF Life Coach).

 

www.haelan.fi

Divein / Emilia Olkanen

Kaipaatko elämääsi lisää keveyttä ja vapautta? Mikä muu voisi olla mahdollista juuri nyt?

Lämpimästi tervetuloa näytehoitoihin vapauttelemaan kehon ja mielen jumeja! ☀️

Tarjolla rentouttavia hoitoja mielen nollauksesta energeettiseen jäsenkorjaukseen. 

20 min / 25 €

Valikoimissa Access Bars & Facelift sekä muut Access -kehoprosessit (esim. detox ja lymfa), BodyMind Energy Balancing Method (sis. jäsenkorjauksen), Reiki ja Reiki TUMMO.

Varaa aika etukäteen info@divein.fi tai paikan päällä.

Emilia Olkanen on tamperelainen jooga- ja energiahoito-opettaja sekä Access Bars -fasilitaattori.

www.divein.fi

Tuula Saarela - energiaa ja hyvinvointia basaarialueella 🌟〽️

 

Energiahoidot auttavat rentoutumaan, tasapainottamaan kehon energiakeskuksia ja edistämään kehon luonnollista paranemisprosessia. Bemer-terapia puolestaan parantaa mikroverenkiertoa, auttaa kehoa palautumaan ja voi lievittää kipuja sekä edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

 

Olen Tuula Saarela, terveyden ja hyvinvoinnin intohimoinen edistäjä. Oma taisteluni terveysongelmien kanssa innosti minut tutkimaan vaihtoehtoisia hoitomuotoja. Minulla on homeopatian opintojen lisäksi Bemer terapia koulutus ja osittain käytynä Energiahoitajan opinnot.

 

Tule tapaamaan minua messuilla, jossa tarjoan energiahoitoa harjoittelijan ominaisuudessa. Käytän BodyMindEnergyBalancing-menetelmää ja samalla pääset lisäksi testaamaan Bemer Evo -laitetta, joka rentouttaa ja parantaa mikroverenkiertoa. Luvassa on miellyttävä ja rentouttava kokemus, joka edistää kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.💎

Marja Keränen - hoitoja

 

Kanavoituja energiahoitoja

Lapin Roihu

Olen Ringa Kaisamatti, Lapin Roihu. Paljasjalkainen Lappilainen lähtöjään mutta tällä hetkellä asun ja hoitohuoneeni sijainti on Oulussa

 

Minulla on lapsesta asti kulkenut enkelit, enneunet, etiäiset, vainajien näkemiset ja  herkkäaistisuus mukanani Sekä suvussani kulkee äidin/isän puolelta tämä näkemisen lahja ja Lapin noituus ❤️

 

Tehen messuilla näytehoitoina intuitiivista energiahoitoa, 7 päächakran tasapainoitusta heiluria apuna käyttäen sekä shamaanirumpuhoitoa 

 

25 € / 25 min.

 

Hoidoista tietoa löydät enemmän kotisivuiltani www.lapinroihu.fi

HanJanKimonos

 

Vaatetus- ja hieronta-alan ammattilaisten rakkaustarinan synnyttämä näyttävän persoonallinen vaatemallisto kierrätyshuiveista. Jokainen vaate on oma yksilönsä, jota valmistetaan rakkaudella Turussa vain yksi kappale. Vaatteissa yhdistyy 2-3 laadukkaan Pashmina-huivin tunnelma ja ne löytyvät Suomen kierrätyksestä. Tutustu tarinaamme ja mallistoomme instagramissa @hanjankimonos tai verkkokaupassamme


www.hanjankimonos.fi
 

Energiahoitaja Marja Keränen – Kanavoituja henkisiä energiahoitoja

 

Kanavoitu henkinen energiahoito tehdään meditaatiossa ja tietoisessa läsnäolossa. Henkimaailman oppaat ja auttajat kutsutaan auttamaan, suojaamaan ja tuomaan rakkaudellista viestiä Sinun korkeimmaksi parhaaksi.

Energiahoito on aina täysin luottamuksellinen.

Kutsun Sinut Valon polulle ja Henkimaailman rakkaudelliseen ohjaukseen. Olet lämpimästi tervetullut!

Energiahoito tarjouksena 30 min / 20 €.

 

https://marjanenergiahoidot.fi

Saharogya

Saharogya tuo festareille tervehdyksen Intiasta. Laadukkaat ayurveda-tuotteet löydät pöydästämme.
Mukana mm.
*Eteeriset öljysekoitukset
*Luomusuitsukkeet
*Yrttiravintolisät kapseleita, tabletteina ja jauheina.
*Yrttiteet ja -haudukkeet
*Yrttisaippuat
*TARJOUKSIA! mm.Ashwagandhatabletti ja joogamatot ( 100% puuvillaa )

Tervetuloa moikkaamaan ja ostamaan aitoja ayurvedisiä tuotteita Intiasta!
Terkuin, Jaana ja Päivö Eilu

 

 

Aava Collection

 

Aava Collection - lappilaisia polkuja läsnäoloon. Tuoteperhe, jossa yhdistyvät Lapin villiyrtit, hyvinvointi, luonto ja lempeä läsnäolo.

Aavan tuotteet ja niihin liittyvät harjoitukset on luotu johdattamaan kohti läsnäoloa. Tuotteemme ovat aidossa lappilaisessa elämässä testattuja ja täyttävät harkitun laatukriteeristön. Materiaalit ja raaka-aineet ovat tarkoin valikoituja, eettisesti kestäviä, mahdollisimman läheltä ja hyvinvointia vaalivia.

Tekoprosessit itsessään tarjoavat myös tekijöilleen mahdollisuuksia syventymiseen ja läsnäoloon, minkä uskomme välittyvän myös valmiista tuotteistamme. Eve löytää läsnäolon tanssista, musiikista ja luonnontuotteista, Anu taas luo pysähtymisen hetkiä joogastudiollaan sekä käsillä luodessaan.

Uskomme, että hyvinvoiva ihminen luo ympärilleen hyvinvoivaa maailmaa ja tuotteemme harjoituksineen ovat osaltaan lisäämässä tätä hyvää.

 

Tervetuloa mukaamme tälle läsnäolon vaellukselle!

Päivi Kaskimäki


Näkijä ja Maya-astrologi
Teen henkilökohtaisia ja kanavoituja katselmuksia joista saat voimavaroja ja iloa koko upeaan kesään.


Maya-astrologinen karttasi kertoo millaisessa syklinvaiheessa olet juuri nyt. 
Saat huikeaa ymmärrystä niin menneeseen kuin tulevan suuntaviivoihin.

Ajanvarauslista osastollani basaarissa.
Voit varata ajan ennakkoon sähköpostilla: info@paivikaskimaki.com


Esittelyssä OmaMaya-virtuaalinen jäsenpalvelu.
Tiedossa kesäALE uusille jäsenille kun liityt Summervibesin aikana!

Tervetuloa katselmukseen ja tervehtimään minua osastollani.
Esittelen OmaMaya-kalenteri palvelua ja kuinka se toimii henkilökohtaisena arjen työkaluna juuri sinulle.
 

Aurinkoisin terveisin Päivi Kaskimäki

Plume Angel sulkakorut

 

Plume Angel korvikset ja hiustenpidennykset ovat balilaisten äitien käsitöinä tekemiä ja eettisesti tuotettuja. Ne muistuttavat sinua siivistäsi ja siitä, että olet vapaa seuraamaan unelmiasi.

 

Instagram: @ayniplumeangel

​Unique Design by Maria

Unique Design by Maria suunnittelee ja valmistaa koruja uusio- ja kierrätysmateriaaleista. Materiaaleina on mm. kierrätettyä fillarin sisäkumia, kenkätehtaan ylijäämää esim. tekstiilipohjaisia materiaaleja ja nahkaa. Olen valinnut koruihin luonnosta saatavia muotoja, kuten sulan muodon. Sulka symboloi vapautta, luovuutta, yhteyttä luontoon, rohkeutta, kunnioitusta ja yhteyttä johonkin suurempaan. Leikkaan kaikki sulkaosat saksilla fillarin sisäkumista, joten jokainen tuote on yksilöllinen, kuten me kaikki. Korvakorut ovat erittäin kevyet ja näyttävät. Korut tuovat iloa kantajalleen ja ympärillä oleville, ja sopivat arkeen ja isompaankin juhlaan.

Shen Garden

Shen Garden on tunnelmallinen hyvinvointistudio Tampereen ytimessä. Tämän persoonallisen kehon, mielen ja sielun kodin löydät Finlaysonilta.
Valoisassa salissamme pidetään mm. joogaa, pilatesta, äänimaljarentoutuksia ja suosittuja aamudiscoja. Viikkolukkarin lisäksi löydät meiltä erilaisia tapahtumia ja kursseja.
Hoitohuoneissamme sinua hoidetaan kokonaisvaltaisesti mm. klassisella akupunktiolla, fysioterapialla, urheiluhieronnalla ja erilaisin rentoutushoidoin.
 
Osallistu basaarissamme arvontaan, jonka pääpalkintona on yksityinen, juuri sinun toiveidesi mukainen joogatunti sinulle ja jopa 20 ystävällesi! Lisäksi meillä on spesiaalitarjouksia vain Summer Vibes-kävijöille. Nappaa mukaan kesämenoon myös Mansen edullisin kesäpassi hintaan 75€. Sillä liikut ja rentoudut tunneillamme kesä-heinäkuun ajan – niin Shen Gardenilla kuin Tönöllä Eteläpuistossa.

www.shengarden.fi

Riina Alén

 

Selvänäkijä, parantaja, meedio, enkelitulkitsija

Näkijän ja henkiparantajan lahja on kulkenut suvussani yli sadan vuoden ajan. Tule luokseni hengähtämään ja katson elämääsi, teen voimautusta toivomillesi asioille ja teen parantavaa, energioitasi kohottavaa hoitoa Sinulle. Lähdet luotani ihanissa Enkelienergioissa.

Voit varata ajan jo etukäteen sähköpostilla: alenriina@gmail.com tai numerosta: 044–9878040.

 

Nähdään osastollani Viikinsaaressa.

www.riinaalen.fi

Reiki ry

Reiki ry:n energiahoitajat antavat basaarialueella ilmaisia 15 minuutin näytehoitoja kello 10-18 välisenä aikana. Tule tutustumaan reiki-energiahoitoihin joko itse kokeilemalla tai jutustelemalla hoitajien kanssa. Olemme täällä sinua varten 🥰

MinnaMaarit Lahti/Lux Bonitas

 

Olen MinnaMaarit Lahti ja tarjoan hoitoja ja hyvinvointipalveluita sekä yksityisille että ryhmille.

Hoidot käsittävät akupunktio- ja äänimaljahoitoja sekä niiden yhdistelmähoitoja, hierontaa sekä holistista valmennusta elämän haasteissa ja kipukohdissa. Muut hoidot ovat lähihoitoja, joita teen Hämeenlinnassa TerveysHuoltamon (osoite: Eteläkatu 14b, 3.krs)sekä heinäkuusta alkaen Tampereelle Matilda Niemen kuja 5:een avautuvassa luonnonmukaisten hoitojen keskuksessa. Holistisen valmennuksen tapaamisia on mahdollista tehdä myös etätapaamisina.

Tarjoan hyvinvointipalveuita myös ryhmille.

 

Ole rohkeasti yhteydessä; MinnaMaarit puh. 0400 971672

 

Kotiinpaluuheimo

 

Rohtona alati digitalisoituvaan ja globalisoituvaan nyky-yhteiskuntaamme, perustimme Kotiinpaluu Ry:n. Kotiinpaluuheimon tarkoituksena on luoda koko Suomen laajuinen, voimakas, rakastava, viisas, elinvoimainen, omavarainen, terve, luonnonmukainen sekä kaikkea elämää arvostava yhteisö. Yhdistyksen tehtävänä on ollut kesästä 2023 lähtien rakentaa perusta uudenlaiselle ja toisaalta ikiaikaiselle yhteiskunnalle, joka perustuu tahdolle elää aidosti harmoniassa luonnon kanssa. Tämän yhteisön tahdomme antaa perinnöksi myös seuraaville sukupolville. Pyrimme yhdessä edistämään seuraavia periaatteita: luonnonmukaisuus, omavaraisuus, kokonaisvaltainen hyvinvointi, yhteisöllisyys. Tahdomme elvyttää suomalaista kulttuuria, palauttaa luontoyhteys osaksi arkea, tukea yrittäjiä ja perheitä, perustaa elinvoimaisia kyläyhteisöjä, tarjota luonnonmukaista ja ihmisarvoa kunnioittavaa terveydenhoitoa ja rakentaa parempaa huomista.

 

Hoitowirta; Elvi & Bodymethod; Matti!

Paikalla Summer Vibesissa hyvää mieltä levittämässä on myös 
Hoitowirta; Elvi & Bodymethod; Matti!

Hoitowirta tarjoaa laaja-alaisesti erilaisia hierontapalveluita Tampereella.
Bodymethodilla hoidetaan tuki- ja liikuntaelinvaivoja asentovirheiden kautta. 


Pääasiallisia kohteita ovat lantion ja selän alueen vaivat, 
mutta kaikesta saa tulla kertomaan. Onko paikat kipeänä? Tule pöydälle!

 

Lisäksi tarjolla klassista-/urheiluhierontaa, sekä intialaista päähierontaa ja
Aloe Vera -tuotteita (Forever Living Products). 

Tervetuloa tutustumaan!

HejBuddy - sokerointia & kosmetiikkaa 🍯

 

HejBuddy on Tamperelainen brändi, joka sykkii hehkuvalle iholle. Kaikki lähti kotisokerointisetistä ja verkkokaupasta - sokeroi helposti kotona ilman talkkia, ilman hanskoja ja ilman sotkua. Verkkokauppa laajentui kolmeksi myymäläksi ja valikoimaa on laajennettu luonnonmukaiseen kosmetiikkaan, joka tukee sokeroinnin lopputulosta ja pehmeää ihoa.💕

 

Basaarialueella voit tehdä erityisiä, juuri tähän tapahtumaan kuratoituja ostoksia basaariämpäreistä edullisin hinnoin🌸 Lämpimästi tervetuloa 💛

 

www.hejbuddy.com / @hejbuddy

Päivi Honkala / Mielenparkki


Hei, olen Päivi Honkala ja tarjoan yrityksessäni, Lepoparkin Mielenparkissa, kehoa & mieltä rentouttavia ja voimaannuttavia hoitohetkiä sekä minän kasvun ja tietoisuuden kehittämistä räätälöityinä yksilö- tai ryhmävalmennuksina. Teen myös äänimaailmarentoutusta mm RAV VAST -ja perinnerummulla sekä regressiota ja energiahoitoa.

Uutuutena RAINDROP & Vitaflex -tekniikalla tehty rentouttava aromaattinen hoito, josta MESSUTARJOUS. Tule kuulemaan tästä lisää luonani Hyvinvointibasaarialueella.

SummerVibesissä 8.6. teen INTIALAISEN PÄÄHIERONTA TUOKION ENERGIALATAUKSELLA 20 min / 25€

 

Varaa aikasi etukäteen: info@lepoparkki.fi tai 050 5323 611 / Päivi

tai paikan päältä basaariteltassa

 

Lisätietoa: https://lepoparkki.fi/category/4/mielenparkki

Hilman Helmi

 

Hilman Helmi tuo mukanaan laadukkaat vohvelikankaiset kylpytakit ja pyyhkeet sekä ihania laventelin tuoksuisia silmämaskeja joogailuun ja rentoiluun.

Minna-Maija Jokisalo & Tuija Laukkarinen - voimauttavat Bemer-hoidot 

PowerfulMen osastolla voit kokeilla fysikaalista verisuoniterapiaa. Hoito aktivoi mikroverenkierron ja auttaa sinua voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin. Solut saavat enemmän ravintoaineita ja happea – koko keho enemmän energiaa ja voimaa.

🧡 Enemmän energiaa

🧡 Vähemmän vaivoja ja särkyjä

🧡 Lisää kestävyyttä ja voimaa

🧡 Parempi unenlaatu

🧡 Parempi suorituskyky

🧡 Nuorekkaampi olo

Tervetuloa tutustumaan ja kokemaan!
 

Olemme koulutettuja BEMER-partnereita ja kerromme mielellämme miten Bemer pitää huolta sinun hyvinvoinnistasi! 

Lisätietoja löydät sivulta: https://www.powerfulme.fi/palvelut/verisuoniterapia

@powerfulme1

#bemer #mikroverenkierto #fysikaalinenverisuoniterapia #hellisolujasi #elinvoimaa #hermostolepoa 

 

bottom of page