top of page

HYVINVOINTIBASAARI

SummerVibes hyvinvointibasaari palaa entistä suurempana.​

 

Biomed - Terveyttä suoraan alkulähteiltä!

Legendaarinen suomalainen terveysbrändi Biomed on edelläkävijänä kehittänyt tuotteita pohjoismaisista raaka-aineista jo neljän vuosikymmenen ajan. Biomedin on perustanut kirurgian erikoislääkäri Kaarlo Jaakkola. Kaikki Biomedin tuotteet on kehitetty yhteistyössä ravitsemukseen perehtyneiden lääkäreiden kanssa.

Biomed on osa ainutlaatuista yritysrypästä, jolla on omat lääkärikeskukset, ravitsemusmittauksiin keskittynyt laboratorio, kustantamo ja muut toimipisteet.

Biomed on myös pohjoismaiden suurimman verkkotapahtuman TerveysSummitin omistaja ja järjestäjä. TerveysSummit on myös laajentunut suosituksi TV-ohjelmaksi.

SummesVibes -pääyhteistyökumppani Biomed on mukana suurella osastolla, jossa on upeita tarjouksia festivaalikävijöille.

Päivi Kaskimäki

 

Selvänäkijä ja Maya-astrologi
Teen henkilökohtaisia katselmuksia.
Aiempaa kokemusta et tarvitse kummastakaan.
Katselmus voi olla yhdistelmä näkijä kanavointia ja Maya-astrologisen karttasi aarteita.
Persoonallisuutesi ja elämäsi merkittävät suuntaviivat tulevaan.
Aika 20 min


Ajanvaraus: 
Basaarissa ajanvarauslistalle tai 
ennakkoon info@paivikaskimaki.com / 040 500 0050


www.paivikaskimaki.com

Maya-merkki​ laskuri

Riina Alén
Selvänäkijä, parantaja, meedio, enkelitulkitsija

 

Näkijän ja henkiparantajan lahja on kulkenut suvussani yli sadan vuoden ajan. Tule luokseni hengähtämään ja katson elämääsi, teen voimautusta toivomillesi asioille ja teen parantavaa, energioitasi kohottavaa hoitoa Sinulle. Lähdet luotani ihanissa Enkelienergioissa.

Voit varata ajan jo etukäteen sähköpostilla: lahellataivasta@gmail.com tai numerosta: 044–9878040.

Tulkinnat, enkelinkosketushoidot, kaukoparannushoidot, enkeli–illat, rakkausvoimautukset, voimakynttilät, Tampere
www.riinaalen.fi

Instagram: 
@lahellataivasta

Facebook: Lähellä Taivasta - Selvänäkijä, enkelitulkitsija Riina Alén

TikTok: @lahellataivasta

Sidontastudio Rihmos

On uuden alun aika!

Tule tutustumaan shibariin ja moikkaamaan Rihmoksen Rikua - ehkä ostamaan omat sidontavalmiit narut, tai lahjakortti sidontatapahtumiin. 

Joillekin se on meditaatiota ja antautumista. Joillekin se on turvaa ja kannattelua. Joillekin se on eroottista ja mielihyvää tuottavaa. Tietyssä mielessä sidontaa voi verrata tanssiin. Mitä tanssista saa? Ainoa tapa selvittää asia on kokeilla itse.

Suomen ensimmäinen sidontastudio Rihmos avattiin Tampereelle syksyllä 2020. Nykyinen osoite on Näsilinnankatu 22.

 

www.Rihmos.fi

 

Instagram: @rihmosfi

Bemer fysikaalinen verisuoniterapia


Olet lämpimästi tervetullut kokeilemaan maksutonta Bemer näytehoitoa ja kuulemaan lisää fysikaalisesta verisuoniterapiasta Marjon basaaripöytään! Toimiva mikroverenkierto tukee immuunivastetta ja auttaa ennaltaehkäisemään sairauksia.  Säännöllisesti käytettynä fysikaalinen verisuoniterapia tukee kehoa tehokkaasti taistelussa sairauksia ja kehon toimintahäiriöitä vastaan sekä tukee kehon omia parantumis- ja uudistumisprosesseja. Energia- ja äänimaljahoitajana käytän Bemeriä myös hoitojeni tukena, joten tule juttelemaan miten se toimisi sinulle tai yrityksesi käyttöön! 
 
Lisätietoja 
https://marjo.bemergroup.com/fi 

IG @aanimaljarentoutusta_sinulle 
040 700 2916
 

LuxBonitas

Olen MinnaMaarit Lahti.

Olen akupunktio- ja äänimaljahoitaja, joogaopettaja ja urheiluhierojaopiskelija (valmistun 6/’23). Tarjoamani hoidot sisältävät mm. akupunktio- ja äänimaljahoitoja, niiden yhdistelmiä sekä hierontaa.

Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja hyvinvointitietouden jakaminen on lähellä sydäntäni. Hoitojen lisäksi tarjoan erilaisia koulutuksia, workshopeja ja työhyvinvointi- yms. tilaisuuksia. Voin tulla pitämään äänimaljarentoutuksen myös perheelle/ystäväporukalle kotiin tai mökille.

 

Minulle voi varata hoitoajan osoitteesta www.varaaheti.fi/luxbonitas  tai puh./txt 0400 971 672.

 

Minulle käy maksutapoina käteinen, maksukortti sekä Smartum-, Edenred-, ePassi- ja Eazybreak-maksuedut.

 

Lisätietoa minusta löydät osoitteesta www.luxbonitas.com sekä Facebookista ja Instagramista #luxbonitas

SummerVibes-tapahtumassa löydät minut hyvinvointibasaarista – nähdään siellä!

Shamaaniveljet / Roy Rolamo


Tervetuloa kokemaan miten Shamaanirumpuhoito vaikuttaa sinuun. Hoito tehdään niin, että asiakas istuu jakkaralla ja minä rummutan erittäin lähellä kehoa. Rummun ääni rauhoittaa mielen ja hälventää sen ylimääräiset ajatukset, myös ympäröivät äänet vaimenevat. Rummun resonanssi tuntuu ja hoitaa kehoa sekä mieltä.


Rummutus tapahtuu intuitiivisesti ja hoitokokemus voi olla parantava, rentouttava, eheyttävä, uudistava, oivaltava tai jotain mitä emme osaa odottaa. Teen Shamaanirumpuhoitoja kahdeksan vuoden kokemuksella.


Hoito kestää 10 min ja hinta on 15€, maksun voi suorittaa kortilla, MobilePayllä tai käteisellä. 
Voit varata hoidon paikanpäältä tai etukäteen sähköpostilla shamaaniveljet@gmail.con tai numerosta 0400 446784/ Roy

Lisätiedot: www.shamaaniveljet.fi

Shaman Heart 

 

Seija Kansanahon  värikästä taidetta, neulahuovutus voimaeläimiä sekä uniikkeja shamaanirumpuja.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan.

 

Facebook: Shaman Heart Art by Seija Kansanaho

Solumineraaliterapeutti Marjo Lamminen

 

Olet tervetullut tutustumaan alkuperäisen reseptin mukaan valmistettuihin, käsin hierrettyihin solumineraaleihin.

Mineraalien puutos näkyy kasvoilla ja nämä Antlitz-analyysissä™ todettavat muutokset näyttävät henkilökohtaisen reseptin.

Teen Antlitz-analyysejä™ Tampereella.

 

Solumineraalit®, biokemian 12 käsin hierrettyjen kivennäisaineiden yhdistelmää, ovat kehomme rakennusaineita.
“Kun solut voivat hyvin, koko keho voi hyvin!” (Annukka Aarnio)

 

https://www.facebook.com/solumineraalit.marjo.lamminen

Day Spa Studio Feel it

Kauneus- ja hyvinvointikeskus Tampereen keskustassa


Studio Feel it on twistillä varustettu kauneuskeskus, jossa yhdistyy moderni ja ajankohtainen osaaminen mutta perinteiset arvot. Perinteiset arvot näkyvät meillä tarkoin valikoidussa tuotevalikoimassamme sekä hoidoissamme. Emme tee laitehoitoja, vaan uskomme käsillä tekemiseen ja läsnäolemisen voimaan.

 

Hoitovalikoimastamme haluamme nostaa esille erikoisuutena olevat Boho Mood -hoidot, jossa yhdistyvät kosketus, äänimaljat, aromaattiset tuoksut sekä osassa hoitoja myös gua sha. Muuten valikoimastamme löytyy kasvo- ja jalkahoidot, vartalohoidot ja hieronnat, luonnonmukaiset sokeroinnit, sprayrusketukset sekä lash- ja browliftit.

 

Summer Vibesillä meillä on esillä tuotevalikoimaamme kuten syötävälaatuisia aromaöljyjä (esim. smoothieen, marinadiin, veteen), käsityönä valmistettuja joogahousuja, kivirullia sekä kasvojoogaan sopivia öljyjä ja lahjasettejä sekä upeita horoskooppi kynttilöitä joissa mukana merkkisi sopivat voimakivet.Voit tutustua hyvinvointibasaarilla tiimiläisiimme, kysyä hoidoista, shoppailla tai maistella syötävänlaatuisia öljyjä.

Nähdään basaarilla!🌼

 

HanJanKimonos

 

Unelmat, syvempi merkitys ja laadukkuus. Vaatetus-ja hieronta-alan ammattilaisten rakkaustarinan synnyttämä vaatemallisto kierrätetyistä huiveista, joka lanseerattiin Natural High Healing festareilla kesällä 2021. Jokainen vaate on täysin uniikki ja valmistettu rakkaudella Turussa. Voit tutustua tarinaamme instagramissa @hanjankimonos. Messuilla mahdollisuus nauttia myös intialaisesta päähieronnasta.

Lepoparkki / Päivi Honkala

 

Teen intuitiivista intialaista päähierontaa, johon yhdistyy energiahoito. Hoito tehdään asiakkaan istuessa tuolissa. Halutessasi saat hoidon lopuksi valita sipauksen eteeristä öljyä laitettavaksi ihollesi vaikka otsachakraasi vahvistamaan. 

 

Hoidon kesto 20 min.

Hinta 25€

Maksu käteisellä tai maksukortilla.

 

Halutessasi varaa hoitoaika: 

1) etukäteen: info@lepoparkki.fi TAI p. 050 5323 611 / Päivi Honkala

2) Hyvinvointibaraasin ajanvarauslistalta

 

Olen Co-Rento Voimavarakouluttaja (2-vuotinen opinto), jonka myötä herkkyyteni ja energiahoitajan taitoni ovat vahvistuneet. Teen Lepoparkin tiloissa Nokian Tottijärvellä mm. energiahoitoa, rumpuhoitoa, regressioita, voimaeläinmatkoja, äänirentoutusta perinnesoittimilla, intialaista käsi-pää-jalkahierontaa sekä järjestän retriittejä. 

Katso lisää www.lepoparkki.fi 

 

Hyvinvointibasaarissa hoitopisteelläni on myynnissä myös huhtikuussa 2023 julkaistu ensikoisrunokirjani Punaisissa mokkasiineissani! 

SummerVibeshinta 27€ !!! (norm. 30€)

 

Ole sydämellisesti tervetullut rentoutumaan, saamaan energialataus ja lämmin kosketus sekä hetki, vain Sinulle itsellesi omistettuna. Voi olla, että lähdet jatkamaan päivääsi kevyemmin askelin... Kohdataan Hyvinvointibasaarissa!


Jenna Nijmolen

Glittermeikkejä & tulkintoja

Säihkettä ja Iloa festarikansalle! Tule vapauttamaan sisäinen loistosi ja kauneutesi ulkoisen kautta. Samalla tulet kohdatuksi läsnäololla. Glittermeikkien ohessa teen kanavoituja tulkintoja. Nähdään basaarilla!

Seppo Tanhua

Teemme basaarilla henkilökohtaisia astrologisia tulkintoja (30 min). 50€/kpl. Myynnissä on myös astrologian oppikirja.

 

Amma Ventelä

Amma Ventelä on Uuden ajan näkijä ja tekijä, jolle on vahvasti avautunut muistaminen omaan sieluntehtävään. Hän seurasi tämän valotehtävän voimakasta kutsua ja jätti entisen työnsä tutkimuspäällikkönä ja dosenttina kansainvälisessä vesi- ja ympäristötyössä ja akateemisessa tutkimuksessa. Hänellä on erityinen kyky nähdä ja aistia energiatukoksia, joita on kaikilla olevaisuutemme tasoilla, mielessä, kehoissa ja sielunkokonaisuudessa. Amman asiakaskunta on täysin kansainvälistä, henkilökohtaisissa tapaamisissa asiakkaita on ollut yli kymmenestä eri maasta, kaukaisimmat Uusi-Seelannista ja Havaijilta. Tällä hetkellä Amma on mukana kahdessa kansainvälisessä kirjaprojektissa ja hänelle on palautunut muistiin yhteys maapallon voimaverkkoon - sekä lei- että vesilinjoihin. Viime elokuusta lähtien hän on pitänyt facebookissa joka perjantai kaikille avoimen ja maksuttoman maapallon energioita hoitavan palvelumeditaatio-liven sekä englanniksi että suomeksi.

Suomessa Amman ympärille on muodostunut kaunis Iloon ja valoon -yhteisö Facebookissa. Yhdessä maya-astrologi Päivi Kaskimäen kanssa he muodostavat Valonkylväjät, joilla on ihmisyyttä avautuvassa tietoisuudessa pohtiva suosittu, kupliva liveshow YouTubessa. Ammalle on vuodesta 2020 alkaen kanavoitunut Ilon ja valon akatemia, jonka kursseilla on opiskelut jo yli 200 tyytyväistä asiakasta. Summer Vibesissä pääset keskusteluyhteyteen Amman kanssa ja kerromme siellä tulevista Ilon ja valon kursseista ja voit varata ajan henkilökohtaiseen zoom-istuntoon.


www.ammaventela.com/fi
Facebook: Amma Ventelä, enkeliopas https://www.facebook.com/enkeliopasamma/
ja Amma Ventelä, meditations https://www.facebook.com/ammasmeditations/
Iloon ja valoon -ryhmä https://www.facebook.com/groups/iloonjavaloon
Youtube: @ammaventela

Saharogya

Saharogya-tuotteet ovat eettisesti, tuottajaa tukevalla tavalla valmistettuja ayurveda-tuotteita. Tuotteet ovat vegaanisia ja tuomme ne Intiasta. Tutkittuja ja laadukkaita tuotteita. Valikoimissa yrttiuutekapselit, yrttiteet ja -haudukkeet, käsintehdyt yrttisaippuat, suitsukkeet, suitsuketelineet, eteeriset öljysekoitukset, yrtti- ja kasvijauheet, luomumehuja,joogatarvikkeita ja paljon muuta.

Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme.

Meillä on yli 26 vuoden yrittäjyys jo takana ja edelleen teemme töitä täydestä sydämestä!

 

Nähdään pian,

Jaana ja Päivö Eilu

Saharogya Finland Oy

Www.saharogya.fi

Hennataiteilija Johanna Rautkoski

 

Viimeistele festarilookkisi aidolla ja turvallisella 100% luonnonmukaisella hennatatuoinnilla! Istahda alas, ojenna kätesi ja ihaile kuinka hennatahna pursotetaan iholle. Kuviot valitaan valmiista kuvastosta, ja niiden tekemiseen menee 5-30 min riippuen kuvion koosta. Hennatatuointi kestää iholla noin viikon, joten saat fiilistellä festarihennaa myös tapahtuman jälkeen.

 

Hennat tehdään jonotusperiaatteella, joten ajanvarausta ei tarvita.

 

Lisätiedot, hennakurssit ja jatkossa hennaus myös ajanvarauksella @wild_style_henna / www.wilddesign.fi

Santa Malandra

 

Santa Malandra on helsinkiläinen vaatemerkki, joka on 100% made in Finland! Idea brändistä syntyi Barcelonassa, 2000- luvulla, missä suunnittelija Kristiina Maaria Nurmi asui tuolloin lähes kymmenen vuotta. Kristiina opiskeli Espanjassa nykytanssia, joogaa, meditaatiota sekä energiahoitoja. Rakkaus estetiikkaan, väreihin ja muotiin vei kuitenkin mennessään ja nykyään Kristiina suunnittelee ja organisoi Santa Malandran tuotantoa sekä myyntiä täyspäiväisesti jo vuodesta 2015.

Suositut samettilegginssit ja leveät housiut sekä hupparit ovat Santa Malandran hittituotteet. Näitä on tehty jo vuodesta 2015! Ensimmäiset sametit löytyivät Pariisin designer deadstockeista.

Samettien lisäksi valikoimiin kuuluu värikkäitä takkeja, mekkoja ja toppeja, joista suurin osa valmistetaan Italialaisista designer-kangasjäämistä.

Deadstock-kankaat ovat ekologisempi tapa luoda vaatetusta, sillä ne ovat muotiteollisuuden ylijäämää, joille annetaan näin uusi elämä ja tarkoitus.

Santa Malandran löydät Kapteeninkadulta Helsingistä, sekä tapahtumista ympäri Suomea, esim. Joogafestivaali, Magnesia, Natural High Healing Festival.

Unique Design by Maria

Suunnittelen ja valmistan koruja uusio- ja kierrätysmateriaaleista, kierrätetystä fillarin sisäkumista sekä mm. kenkätehtaan ylijäämistä. Leikkaan kaikki sulat ja hapsut käsin, jotta saan koruihin yksilöllisen ilmeen. Jokainen koru on uniikki, kuin käyttäjälleen tehty. Korut sopivat hyvin arkeen kuin suurempaankin juhlaan sukupuoleen katsomatta. Teen koruja myös tilaustyönä esim. näyttäviä korva- ja kaulakoruja sekä erikois- ja pukukoruja. UDM-korut ovat näyttävät, joustavat, kestävät ja kevyet käytössä, ja tarvittaessa niitä voi vaikka pestä. UDM-koruille on myönnetty kotimaisesta työstä kertova avainlipputunnus. Kiitos kun suosit kotimaista laadukasta artesaanityötä!

bottom of page