top of page

Nina Haavisto

Kiinalaisen lääketieteen ravintoluento 
kansantajuisesti

Ravitsemus on yksi merkittävimmistä terveyden ja hyvinvoinnin tekijöistä. Kiinassa ravintoa on arvostettu terveyden ylläpitäjänä tuhansia vuosia. Kiinalaisessa lääketieteessä ravitsemuksellisia ohjeistuksia on sovellettu sairaustilojen lisäksi myös yleisesti terveyden ylläpitämiseen. Eri elämän vaiheissa, kuten raskauteen, imettämiseen, lapsuuteen, nuoruuteen, aikuisuuteen ja vanhuuteen on sovellettu erilaisia ruokavalioita.

Kiinalaisen lääketieteen mukaan ei ole olemassa hyviä tai pahoja ruokia. Kaikilla ruokatuotteilla on omat vaikutuksensa ja niiden käyttö on suositeltavaa tietyissä tilanteissa. Perusterve ihminen voi käyttää ravinnokseen eri ruoka-aineita hyvinkin vapaasti. Tasapainon järkyttyä väärän ravinnon, ympäristörasituksen ja tunne-elämään liittyvien asioiden myötä, tulee ravinnon vaikutus selkeämmin esiin.
Tule kuuntelemaan, oppimaan ja hakemaan vinkkejä kuinka pienilläkin ravintomuutoksilla voit vaikuttaa hyvinvointiisi. Miksi ja miten esimerkiksi poron luuliemi on tärkeänä tukena  suoliston suojelijana. Ninan luento on innostava ja helposti ymmärrettävä jonka jälkeen tiedät, mitä syödä!


Nina Haavisto on Lahtelainen kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja akupunktiohoitaja. Hän on toiminut kiinalaisen lääketieteen asiantuntijana jo yli 22 vuotta. Nina itse muutti elämäntapojaan, kun tunsi, että vaikka söi näennäisen hyvin ja terveellisesti, hän voi huonosti. Takavuosien Fitness mestari kärsi mm. pahoista allergioista. Monien sairauksien ja oireiden taustalla hän totesi olevan vääränlainen ruokavalio. Oma tilanne ajoi hänet nykyiselle alalle.

 

Ninan luennon aika ja paikka varmistuvat piakkoin.
 

Nina Haavisto 1 ( kuva Riitta Koukkari ).jpg
bottom of page