top of page

Niina Annika

Hoitava ääni ja onnellinen keho 

Niina Annika on laulaja-lauluntekijä, hyvinvointiyrittäjä sekä äänihoitaja Joensuusta.
Niinalle laulu ja runous sekä luonto ovat olleet luonnollinen osa elämää jo alusta alkaen.

Äänimatkapiireissä Niinan juurevan lempeä laulu, herkkyys ja luontolaulut luovat lumoavan kudelman, jossa aika pysähtyy ja kuulija pääsee uppoutumaan musiikkiin sekä omaan rentoutumistilaansa. Hoitavien äänimatkojen lisäksi Niina esiintyy artistina luonto-folk teemaisella taianomaisella musiikillaan. 

 
Tämä työpaja kutsuu laskeutumaan juureesi, hengittämään syvään ja ottamaan vastaan äänien värähtely ja luontolaulujen hoitava voima. Työpajassa availemme lempeästi kehoamme ja valmistelemme rentoutumistamme hengitystä syventävien harjoitusten avulla. Kun keho on onnellinen ja auki, sen on helpompi vastaanottaa korkeavärähteiset taajuudet ja nauttia äänien synnyttämästä harmoniasta. 
Äänihoitokylpy tarjoaa sinulle ihan oman hetken, jossa voit uppoutua kehosi tuntemuksiin ja tyhjentää mielesi kiireestä ja huolesta. Harmoniset äänimaljat, puuhuilu ja kehärumpu sekä Niinan maadoittavan lempeä laulu johdattelevat sinut turvallisesti juurevalle äänimatkalle, josta palaat eheytyneenä takaisin tähän hetkeen.

Työpajan ohjaa muusikko ja hyvinvointiyrittäjä Niina Mönkkönen. 

 

@niinaannikamusic 

@namvoiteet 

NiinaPromokuva2.jpeg
bottom of page