top of page

Kirsti Kuosmanen

Kohti syvempää nautintoa, elämäniloa ja kukoistusta

Olen seksi-, rakkaus - ja parisuhdevalmentaja, tantraopettaja, psykoterapeutti ja näyttelijä. Tieni on kulkenut monien seikkailuiden ja yllättävien elämänmuutosten kautta yhä syvemmälle kohti omaa aitoa itseäni. Olen opiskellut ympäri maailmaa parhaiden opettajien kanssa ja parantanut itseni masennuksesta, paniikkihäiriöstä, syömishäiriöstä, seksuaalisesta haluttomuudesta  ja niiden taustalla olevista traumoista  heidän tuellaan.

Nyt minä vuorostani haluan tukea sinua matkallasi kohti syvempää nautintoa, elämäniloa ja kukoistusta. Haluan opettaa sinulle työkalut millä sinä saat itse itsesi syttymään, parannat ja voimautat itsesi myös seksuaalisesti. Haluan inspiroida sinua löytämään rakastavan, nautinnollisen ja levollisen suhteen omaan kehosi, seksuaalisuuteesi, tunteisiin, mieleen ja tietoisuuteen. Tämä kokonaisvaltainen hyvinvointisi näkyy myös kukoistavina ihmissuhteina.

Ja unohdetaan vihdoinkin vanhat vääristyneet uskomukset että omaan nautintoon ja hyvinvointiin keskittyminen olisi jotenkin väärin. Kaikki tiedämme että hyvinvoiva ihminen haluaa vilpittömästi auttaa muita ja vaikuttaa ympäristöönsä positiivisesti.

Työskentelyssäni käytän ainutlaatuisia harjoituksia, jotka perustuvat neurotieteeseen, psykoterapiaan, kehoterapian sekä tantran ja taolaisuuden oppeihin.

PHOTO-2023-01-04-18-55-56.jpg
bottom of page