top of page

Katja Frange

Intuitiolla – rohkeus antautua elämälle

Intuitio on avain merkitykselliseen, oman näköiseen ja mahdollisuuksia täynnä olevaan elämään. Jotta voi kuulla intuition, tulee avautua olemaan ja kuulemaan. Miten kuulla ja erottaa intuitio? Miten vahvistaa intuitiota ja luottamusta siihen? Miten intuitio puhuu juuri sinulle? Miten voit antautua rohkeasti elämälle ja myös elää intuitiolla?
 
Summervibesin inspiroiva ja avaava workshop tarjoaa lisää ymmärrystä intuitiosta, joka on kuin kaunis supervoima, joka meillä kaikilla on. Virittäydymme vahvempaan yhteyteen harjoitusten avulla. Tutkimme ja yllätymme, mitä yhteyden tilassa voi tapahtua. Tervetuloa kuuntelemaan ja kokemaan intuition ihmettä!
 
Workshopin vetäjä Katja Frange on henkinen valmentaja ja kirjailija. Hän on intuition ja feminiinin viisauden sanansaattaja sekä modernin mysteerikoulun Shamarian perustaja, joka on tullut monelle tutuksi useista kirjoistaan ja korteistaan, kuten Intuitiolla –kuuletko sisäisen viisautesi? (2016), Kuunsilta (2018), Naisen Voimapakka (2019) ja Pohjolan naisen voimakirja (2022).

 

www.katjafrange.com / www.shamaria.net

_MG_8523-vaaka_edited.jpg
bottom of page