top of page

Juha-Matti Heiskanen

Vihan rakkaudellinen voima - voimakas itsenäinen elämä

Viha on avainasemassa oman näköiseen, itsenäiseen ja sielukkaaseen elämään. Viha auttaa meitä eriytymään lojaliteettisuhteista ja astumaan omaan voimaamme. Jotta voi tuntea vihansa täytyy suostua pelkäämään ja hypätä kohti tuntematonta sekä kohdata hylätyksi tulemisen pelko. Miten tuntea viha ja erottaa tarve mistä se kertoo? Miten asettaa rajoja ja olla turvassa itsensä kanssa? Miten luoda yhteyttä tähän elämää suojelevaan energiaan? Miten elää omannäköistä ja voimallista elämää?

SummerVibesin tulinen, syvä ja inspiroiva workshop tarjoaa sinulle lisää ymmärrystä vihan rakkaudellisesta voimasta. Vihan voima ja oma tahto on alkuvoimaa, mikä löytyy meistä kaikista. Tutustumme ja luomme yhteyttä vihaan workshopissa, yhden rajoihin liittyvän harjoituksen avulla.
Lämpimästi tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja kokemaan kehollisesti vihan ihmettä!

Workshopin vetäjä Juha-Matti Heiskanen on terapeuttinen ja henkinen ohjaaja, luennoitsija sekä työpajojen vetäjä. Juha-Matin erityisosaamista on läsnäolo-, tunne- ja tarvetaidot. Hän vetää työkseen Vapaudu voimaasi -vihatyöpajoja. Juha-Matti pyrkii työssään yhdistämään kehon, tunteiden ja mielen välistä yhteyttä erilaisten terapeuttisten menetelmien avulla.

Verkkosivut

Instagram

Juha-Matti Heiskanen Powerful life - Therapy & Spirit

Juha-MattiHeiskanen2_MG_5134-2-Edit_web (1).jpg
bottom of page