top of page

Jenni Levävaara

Energinen & vetovoimainen

Tämä luento on omistettu energisyydelle ja vetovoimaisuudelle – kahdelle voimakkaalle voimalle, jotka yhdistettynä voivat muuttaa elämäsi ja vaikuttaa positiivisesti ympärilläsi oleviin ihmisiin.

Kuinka monet meistä ovat tunteneet sen hetken, kun astut huoneeseen ja tunnet heti positiivisen energian virtaavan ympärilläsi? Tai kun kohtaat ihmisen, jonka vetovoima ja säteily tekevät heistä vastustamattoman?

Tänään sukellamme syvemmälle näihin voimiin. Opimme, kuinka voimme kohottaa omaa energiatasoamme, tartuttaa positiivisuutta ympärillemme ja lisätä vetovoimaa niin henkilökohtaisessa kuin ammatillisessakin elämässä.

Olemme täällä ymmärtääksemme, että vetovoimaisuus tai energisyys ei ole vain synnynnäinen ominaisuus, vaan se on ominaisuus, jonka voimme oppia ja mitä voimme kehittää. Se on päivittäinen valinta, joka vaikuttaa siihen, millaisen jäljen jätämme maailmaan.

Usko itseesi, löydä voimasi ja muuta maailmaa yksi positiivinen teko - yksi säteilevä hymy kerrallaan.

Jenni Levävaara on toiminut yrittäjänä sekä valmentajana ja puhujana kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saralla vuodesta 2000. Moni muistaa hänet myös Suurin pudottaja sekä Rakas sinusta on tullut pullukka ohjelmien ihmeitä tekevänä valmentajana.
Jennillä on ainutlaatuinen kyky aktivoida kuuntelijansa ja luoda syvä ymmärrys.
Kuinka moni kaipaa elämäänsä lisää energiaa, iloa ja menestystä? Jenni on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin pioneeri, joka on valjastanut vuosien kokemuksen yrittäjänä, valmentajana ja puhujana luodakseen elämää sekä elämäntapamuutoksia tukevia ratkaisuja. Jenni ei pelkästään puhu hyvinvoinnista, hän elää sitä jokaisella solullaan.
Hänen inspiroivat puheensa käsittelevät kaikkea kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, karismasta ja mielen voimasta vaurauteen ja vetovoimaisuuteen. Jenni ei ainoastaan puhu, hän aktivoi ja sytyttää kuulijansa voimaannuttavalla läsnäolollaan, luoden samalla syvän ymmärryksen ja inspiraation tunteen jokaiseen kohtaamiseen.
Jos haluat astua askeleen lähemmäksi parasta versiota itsestäsi, sinun pitää tulla kuulemaan tämä luento!

Jenni Levävaara 2.jpg
bottom of page